Limousin

A Limousin, francia: Limousine, a húsmarhák francia fajtája Franciaország Limousin és Marche régióiból. Korábban főleg huzatállatként használták, de a modern időkben marhahúsra nevelik.

Hasznosítása: hústermelés – Bika

Gazdaságos húskihozatal
Vágási idő: 15-18 hó      |   Élő súly: 600-800 kg
Üsző: márványozottabb hús
Vágási idő: 12-15 hó     |   Élő súly: 550-650 kg
Borjú: kiváló minőség
Vágási idő: max 1 év     |   Élő súly: max 350 kg
Húsminősége: Prémium kategória

A képek csak illusztrációk!

További Marhafajták

Fontos közlemény!

Októbertől újra friss szarvasmarha vágással és rengeteg újdonsággal készülünk webshopunkban! 

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.