Limousin

A Limousin, francia: Limousine, a húsmarhák francia fajtája Franciaország Limousin és Marche régióiból. Korábban főleg huzatállatként használták, de a modern időkben marhahúsra nevelik.

Hasznosítása: hústermelés – Bika

Gazdaságos húskihozatal
Vágási idő: 15-18 hó      |   Élő súly: 600-800 kg
Üsző: márványozottabb hús
Vágási idő: 12-15 hó     |   Élő súly: 550-650 kg
Borjú: kiváló minőség
Vágási idő: max 1 év     |   Élő súly: max 350 kg
Húsminősége: Prémium kategória

A képek csak illusztrációk!

További Marhafajták

Fontos közlemény!

A jelenlegi száj- és körömfájás járvány miatt a soron következő marhavágásunk elmarad!

  • A vágóhidak jelenleg nem vállalnak marhavágást.
  • Számunkra kiemelten fontos a biztonság és az, hogy mindenki nyugodt szívvel rendelhessen tőlünk.
  • Célunk, hogy mindig az Önök érdekeit tartsuk szem előtt!

Amint új információval rendelkezünk, azonnal tájékoztatjuk Önöket!
Köszönjük a megértést és a bizalmat!